Új jelszó kérése

Blog

Köszöntünk az Ajándék Varrodánál:

Az AJÁNDÉK VARRODA megálmodójával, vagyis velem (a képeken, a virágos felsős hölgyemény :) készült interjút olvashatod itt:

Hogyan került az életedbe az alkotás és

mióta foglalkozol Megérkeztem párnák készítésével?

 Az első Megérkeztem párnáimat még 2014-ben készítettem, bevallom nagy reményeket fűztem hozzá, pedig abban az időben még eléggé kiforratlan volt az ötlet! Szerencsére sok kísérletezés után, mára minden szempontból minőségi párnák kerülnek ki az Ajándék Varrodából!

 Az Alkotás már egészen kicsi korom óta jelen van az életemben, anyukám is rendkívül kreatív, így nem volt nehéz magamba szívni az alkotás örömét! Amit lehetett, azt ki is próbáltunk legyen szó festésről, dekupázsolásról, varrásról, gyertyaöntésről egészen a faművességig! A vállalkozói létforma is anyukám mellett kezdődött, rengeteg kézműves vásárra kísérhettem el, ahol másokat is alkotásra buzdítottunk!

Milyen pluszt hoz az életedbe az alkotás?

Az alkotás a lételemem, ha kell megnyugtat, vagy éppen felvillanyoz!

Amikor kitalálok valamit, lehetek akármennyire fáradt, nyúzott, bármilyen, addig nem nyugszom míg el nem készülök vele. :)

Szóval nekem az alkotás, energiát ad, életerőt, talán az hajtja a csí-met.

Mi a te, vagyis az AJÁNDÉK VARRODA eladói hitvallása?

A legfontosabb, hogy ne okozzunk csalódást! Legyen a termékünk annyira szép és minőségi, legyen a leírás annyira egyértelmű, hogy minden vásárlónk minimum elégedett legyen a kapott termékkel! Persze főként arra törekszünk, hogy több mint elégedett legyen. Azt gondolom, ezt sikerül is teljesítenünk, hiszen rengeteg pozitív visszajelzést kapunk és nagyon sok a visszatérő vásárlónk!

Alkotás mellett mivel töltöd a szabadidődet?

Jelenleg minden időmet lefoglalja a két kisfiam és az Ajándék Varroda!

Két picúr és vállalkozás mellett ha mégis marad egy kis időm, akkor szívesen kertészkedek, vagy olvasok!

Milyen vágyaid, terveid vannak a jövőre nézve?

Természetesen a webshopot szeretném fejleszteni, bővíteni a termékpalettát, folyamatosan kattog az agyam!

Azonban jelenleg minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy a vásárlóink semmit se érezzenek abból,  hogy két gyerkőc mellett, sokszor fáradtan, van hogy szavakat nem találva, vagy éppen szoptatás közben,

 koordinálom az AJÁNDÉK VARRODÁT :)

  

 

csaladiszabalyokkicsi.pdf

 

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.