Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kedves Érdeklődő!

Webáruházunk átalakítás és költözés miatt, határozatlan időre bezár.
Megértésükben bízva:
az Ajándék Varroda csapata!

Blog

Köszöntünk az Ajándék Varrodánál:

Az AJÁNDÉK VARRODA megálmodóival, vagyis velünk készült interjút olvashatod itt:

Hogyan került az életetekbe az alkotás és

mióta foglalkoztok Megérkeztem párnák készítésével?

 Anikó: Az Alkotás már egészen kicsi korom óta jelen van az életemben, anyukám is rendkívül kreatív, így nem volt nehéz magamba szívni az alkotás örömét! Amit lehetett, azt ki is próbáltunk legyen szó festésről, dekupázsolásról, varrásról, gyertyaöntésről egészen a faművességig! A vállalkozói létforma is anyukám mellett kezdődött, rengeteg kézműves vásárra kísérhettem el, ahol másokat is alkotásra buzdítottunk!

Zoli: Az én életembe is folyamatosan jelen volt az alkotás öröme az anyukám által (varrás, festés) de fiúként inkább csak passzív megfigyelő voltam... :) Az Anikó által ismertem fel az alkotás jelentőségét:  a szeretettel és örömmel elkészített egyedi termék nem csak az önkifejezés lehetőségét biztosítja, eljutva a megrendelőhöz ajándékká válik!

Anikó-Zoli: Az első Megérkeztem párnákat még 2014-ben készítettük, nagy reményeket fűztünk hozzá, pedig abban az időben még eléggé kiforratlan volt az ötlet! Szerencsére sok kísérletezés után, mára minden szempontból minőségi párnák kerülnek ki az Ajándék Varrodából!

Milyen pluszt hoz az életedbe az alkotás?

Anikó: Az alkotás a lételemem, ha kell megnyugtat, vagy éppen felvillanyoz!

Amikor kitalálok valamit, lehetek akármennyire fáradt, nyúzott, bármilyen, addig nem nyugszom míg el nem készülök vele. :)

Szóval nekem az alkotás, energiát ad, életerőt, talán az hajtja a csí-met.

Zoli: Az alkotás örömet és lehetőséget hoz az életembe, lehetőséget hogy a nagy odafigyeléssel készített termék örömet szerezzen!

 

Mi az AJÁNDÉK VARRODA eladói hitvallása?

A legfontosabb, hogy ne okozzunk csalódást! Legyen a termékünk annyira szép és minőségi, legyen a leírás annyira egyértelmű, hogy minden vásárlónk minimum elégedett legyen a kapott termékkel! Persze főként arra törekszünk, hogy több mint elégedett legyen. Azt gondolom, ezt sikerül is teljesítenünk, hiszen rengeteg pozitív visszajelzést kapunk és nagyon sok a visszatérő vásárlónk!

Alkotás mellett mivel töltitek a szabadidőtöket?

Jelenleg minden időnket lefoglalja a két kisfiúnk és az Ajándék Varroda!

Két picúr és vállalkozás mellett ha mégis marad egy kis időnk, akkor szívesen kertészkedünk, bicajozunk, vagy nagyokat sétálunk a Duna parton!

Milyen vágyaitok, terveitek vannak a jövőre nézve?

Természetesen a webshopot szeretnénk fejleszteni, bővíteni a termékpalettát... folyamatosan kattogunk!

Azonban jelenleg minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy a vásárlóink semmit se érezzenek abból,  hogy 3 kisgyermekkel együtt/mellett vállalkozunk! :) 

  A Lényeg, hogy Imádjuk az AJÁNDÉK VARRODÁT :)